Over

20170928-DSC00735

VOORTJES Bouwtechnisch Ingenieursbureau is opgericht door Roel Voortjes.

Roel is al op jonge leeftijd enthousiast over alles wat met bouwen te maken heeft. Als zoon van een bouwvakker ging hij al op jonge leeftijd mee om te opperen en overige hand- en spandiensten.

Na MTS- en HTS – bouwkunde is hij dan ook het beroepsleven ingestapt.

Een vervolgopleiding aan de HTI in Amsterdam in staal- en betonconstructies volgde, met succes. Beëdiging als Register Constructeur in 2011 in het Constructeursregister. In 2018 was hij zover om een eigen zaak op te openen.

Roel is een gedreven specialist met een brede kennis. Met 19 jaar werk ervaring als register-constructeur, adviseur, projectleider is hij van vele markten thuis.

Voor een goed en gemotiveerd advies bent u hier aan het juiste adres. Bel vrijblijvend voor een afspraak.

KWALITEIT EN MAAKBAARHEID

VOORTJES staat voor kwaliteit maakbaarheid.

In gesprek over een ontwerp bouwkundig en/of constructief zijn veelal veel denkbare oplossingen mogelijk. VOORTJES staat altijd dicht bij de uitvoering en staat open voor vernieuwingen en/of verbeteringen uit de praktijk.

EEN STAPJE EXTRA

VOORTJES staat voor een volledig helder advies in begrijpelijke taal. Daar waar andere adviseurs sommige mogelijk zaken in het ongewisse laten, zetten wij voor u net dat stapje extra. U krijgt als klant een helder en transparant advies.